UVJETI KORIŠTENJA

Korištenje www.muzejbelisce.hr podliježe određenim uvjetima. Dokumenti sa stranice www.muzejbelisce.hr smiju se koristiti samo u nekomercijalne svrhe, navođenje napomena o autorskim pravima i upozorenjima o vlasništvu. Zabranjeno je kopiranje informacija s internet stranice www.muzejbelisce.hr bez odobrenja Muzeja „Belišće“.

Muzej „Belišće“ će plasirati javnosti informacije na internet stranici www.muzejbelisce.hr o muzejskim djelatnostima i suradnjama s drugim akterima iz sfere kulturnih i društvenih djelatnosti. Korisnici www.muzejbelisce.hr pristaju da osobno snose rizik s pristupom i korištenjem informacija s internet stranice www.muzejbelisce.hr.

Muzej „Belišće“ neće biti odgovoran niti za ikakvu štetu koja može proizaći iz pristupanja i korištenja informacija s internet stranice www.muzejbelisce.hr. Također neće biti odgovoran niti za moguću pogrešku u sadržaju koji će se plasirati na internet stranici www.muzejbelisce.hr.

Također se na internet stranici www.muzejbelisce.hr mogu pronaći i koristiti informacije s poveznica s drugih internet stranica na čije informacije i sadržaj Muzej „Belišće“ ne može utjecaji, odnosno nema kontrolu. Ne možemo garantirati za točnost informacija i sadržaja s poveznica na druge internet stranice pa ne preuzimamo niti odgovornost za navedene.

Muzej „Belišće“ prikuplja podatke (ime i prezime, adresu, internet adresu) koji se samo dragovoljno daju od strane posjetitelja internet stranice www.muzejbelisce.hr. Podatke prikuplja radi boljeg djelovanja Muzeja „Belišće“ u skladu s muzejskom strukom i potrebama i željama posjetitelja internet stranice www.muzejbelisce.hr, posjetitelja muzejski zgrada Muzeja „Belišće“ i korisnika informacija koje Muzej „Belišće“ može ustupiti.

Muzej „Belišće“ može promijeniti uvjete politike zaštite privatnosti bez obavijesti korisnika internet stranice www.muzejbelise.hr i nemamo odgovornost za moguće posljedice.

Skip to content