Staro i mlado zaronilo u povijest prije Igara na vodi

Manifestacija: Besplatno u muzej – zaronite u povijest prije Igara na vodi Povodom Igara na vodi (12. srpnja 2019.) na belišćanskom bazenu Muzej „Belišće“ otvorio je svoje prostorije zainteresiranoj javnosti Grada Belišća, prigradskih naselja i okolice.

Od 17:00 do 18:30 sati i staro i mlado se uputilo u Muzej „Belišće“ prije Igara na vodi i ugodno provelo vrijeme razgledavajući muzejske predmete i interpretacije povijesti obitelji Gutmann, industrijskog razvoja Belišća i okolice, Slavonsko podravske željeznice, sporta u Belišću…

Ovim putem zahvaljujemo kolegama i kolegicama Turističke zajednice grada Belišća, Gradske knjižnice i čitaonice Belišće i fotografima što su pomogli u provođenju muzejskog događanja Besplatno u muzej: zaronite u povijest prije Igara na vodi. Također se zahvaljujemo i medijima koji su izvještavali javnost o događanju. Svim posjetiteljima zahvaljujemo na dolasku i pozivamo sve zainteresirane na posjet u muzej i moguću suradnju. U svakom se od nas krije baština i povijest našega Grada, a da toga nismo niti svjesni.

Foto: Tin Lacković, Valpovština info

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

RADNO VRIJEME

Ponedjeljak: 12:00 – 20:00 sati
Utorak – Petak: 8:00 – 16:00 sati

ZA POSJETITELJE

Subota: uz najavu za grupe ( >5 ) na broj 099/486-2536
Ponedjeljak: 16:00 – 20:00 sati
Utorak – Petak: 12:00 – 16:00 sati